Privatnost i lokalni podaci
Sadržaj prakse, profili, beleške i šifrovani backup ostaju pod vašom lokalnom kontrolom. Datoteka napušta aplikaciju tek posle izabranog izvoza ili deljenja.
Sačuvani unosi ostaju u ovom pregledaču dok sami ne izaberete izvoz ili deljenje.


